Flyttning

Bohagsflytt
Flytt av bohag är ofta ett stressigt moment för alla som ska flytta från ett ställe till ett annat. Man tar ledigt några timmar från jobbet för att hinna med och samtidigt skall man klara av alla familjesysslor med matlagning och fotbollsträning. Överlåt bohagsflytten till oss i stället. Vi är noggranna och ser till att allt packas ordentligt. Bohagsflytt är ett viktigt jobb där vi ofta flyttar ägodelar och saker med ett emotionellt värde. För oss är det därför en självklarhet att utföra bohagsflytten med stor noggrannhet och med känsla. Klicka på länken prisuppgifter så kommer ni till ett formulär där ni kan fylla i era uppgifter så återkommer vi till er med prisförslag och detaljer kring bohagsflytten.

 

Kontorsflytt
Kontorsflytt kan ofta vara en besvärlig och störande aktivitet. För att undvika att er egen personal ska behöva ta dyrbar arbetstid till att utföra flytten kan ni lugnt vända er till oss istället. Vi utför kontorsflytten snabbt och smidigt med professionell personal och specialanpassade hjälpmedel vilket gör att er verksamhet störs minimalt. Kontakta oss inför er kontorsflytt så gör vi en kostnadsfri besiktning av det som skall flyttas. Ni får sedan ett anbud och tillsammans planerar vi kontorsflytten för att tillgodose era önskemål och behov.

 

Vår flyttprocess!

Besiktning

Vi genomför en kostnadsfri besiktning av arbetet. Därefter skickar vi en offert.

Packning

När vi är överens om när och hur flyttningen ska gå till packar och lastar vi det som ska flyttas.

Transport

Vi genomför transporten och packar upp varefter ni godkänner flyttningen.

Lyckad Flyttning

Nu har kunden hamnat i ett nytt läge och vi tackar för förtroendet att ha fått medverkat vid flyttningen. Vi lyckönskar kunden och han/hon vet att ett telefonnummer räcker  063 – 51 70 15 för en lyckad flyttning.